Sport og leg på vandrehjem og i Ribehallen

På Danhostel Ribe har vi bordtennis og bordfodbold, som kan benyttes gratis. Vi har bolde og boldtræ til udendørs boldspil, samt boccia, vikingespil mm.

I vores sportshal er der ofte mulighed for at spille badminton eller bold, men hallen kan være lejet ud til andet formål, så forespørg i receptionen om tider. Medbring gerne selv ketsjer og fjerbolde.
For grupper og kurser anbefales det at leje hallen for at være sikre på at få tid. Læs mere om vores sportshal: Ribehallen og Træningsophold

Skaterbane ved Ribe Fritidscenter

Er du til skateboard, rulleskøjter eller løbehjul så er Ribes skaterbane lige noget for dig. Du finder banen lige overfor Ribe Fritidscenter, Sportsvej 8 – og det er gratis at benytte banen.

248 trin op i Borgertårnet ved Ribe Domkirke

De 248 trin op i Borgertårnet ved Ribe Domkirke er virkelig god træning for benmusklerne – og så bliver man endda præmieret med den flotte udsigt ud over Ribes tage, marsken og vadehavet. Adgang til kirken og tårnet kun såfremt der ikke er kirkelige handlinger. Læs mere om Ribe Domkirke og Borgertårnet: Ribe Domkirke

På tur i vadehavet med Vadehavscentrets guider

F.eks. vandretur til Mandø, Vadehavsture ved Mandø Ebbevejen, sælsafari og østersture. Vadehavscentrets guider tilbyder mange forskellige ture, nogle kræver en forholdsvis god kondition – andre ture kan alle være med. Læs mere under Nationalpark Vadehavet

Cykeltur fra Ribe til Kammerslusen og langs Ribe Dige til Vadehavscentret

Prøv en cykeltur fra Ribe til Kammerslusen, følg Ribediget langs Vadehavet til Mandø Ebbevej og Vadehavscentret. Fortsæt gennem Ribemarsken tilbage til Ribe. Alle kan være med, for området omkring Ribe er meget fladt. I alt ca. 25 km. Medbring egen cykel eller lej en cykel på Danhostel Ribe.

Svømmehal

Ribe Svømmebad, Seminarievej 25
ribefritidscenter.dk
42 m rutchebane, 1, 3 og 5 m vipper. 3 bassinstørrelser med forskellige temperaturer. Ribe Svømmebad tilbyder også wellness behandlinger.

Gåtur i Ribe

Gå en aftenrunde med Ribes Vægter (gratis)
Gå med byguiden rundt. Ribe Turistbureau. Se Highlights
Gå med på Ghost Walk. Museet Ribes Vikinger
Gå en historisk tur i byen enten Gåtur i Middelalder og Renæssance eller Vikingetiden
Gå en tur i Ribe Kunstmuseums smukke have eller Ribelunds dyrepark og kig ud over Ribe Østerå fra fugletårnet. Omtales under kondisti herunder.

Kondisti

I området ved Ribelund er der anlagt 2 kondistier. En sti på 1400 m med start og slut på Tangevej. Den anden sti er 2600 m og starter og slutter også på Tangevej. Begge kondistier løber i et naturskønt område med Ribe Å og Ribelunds dyrehave, hvor der bl.a. er dådyr, små kænguruer, heste, ”klappe-geder” og æsler. På området er der også et kørestolsvenligt fugletårn, hvor man både kan se fuglelivet ved Ribe Østerå og langt ud over marsken. Her kan du downloade: Kort over Ribelunds kondisti

Golf

Ribe Golfklub. Snepsgaardevej 14, 8 km sydøst for Ribe

Bueskydning på Ribe VikingeCenter

På buebanen viser bueskytterne gerne, hvor dygtige de er. Du kan også prøve langbuen og få et par tips om præcision og teknik. Børn kan lære at slås som en rigtig viking.

Fitness

Ribe Fritidscenter, Sportsvej 8
ribefritidscenter.dk

Storkesøen – Put and take sø. 

3 ørredsøer (35.000 m2) og børnesø (4.500 m2)