Om Fordelskortet

Et Danhostel Fordelskort er et medlemskort, der giver rabat på overnatning og attraktioner i hele Danmark.
Kortet gælder for en hel husstand med dansk adresse. (Enkeltpersoner, ægtefæller, samboende par og enlige forældre med hjemmeboende børn under 27 år).

Med et GRATIS Danhostel Fordelskort optjener du bonuspoint svarende til 10 % af din overnatning, når du overnatter hos Danhostel. Pointene bliver automatisk overført til dit Danhostel Fordelskort, når du booker ONLINE – let og ligetil. Efterfølgende kan du bruge dine bonuspoint til at betale både overnatning og tillægsydelser med.

Med et Danhostel Fordelskort får du også adgang til rabatter på oplevelser og spændende attraktioner rundt om i Danmark.

Fordelskortet er ikke gyldigt i forbindelse med gruppeovernatninger. Her henviser vi i stedet til vores gruppeformular, hvorigennem du kan bede om et uforpligtende tilbud fra op til tre Danhostels samtidig.

Bemærk at kun gæster med adresse i Danmark kan få et Danhostel Fordelskort. Bor du i udlandet, kan du i stedet købe et medlemskort fra Hostelling International.

Der gives IKKE rabat, hvis

  • Du booker gennem andre bookingportaler end Danhostel Ribe, Danhostel eller HI Hostel.
  • NB! Vær opmærksom på, at mange bookingportaler markedsfører sig aggressivt i vores navn på Google og andre steder

Sådan får du et Danhostel Fordelskort (vandrekort)
Kortet er gratis og kan bestilles her: Danhostel Fordelskort
Kortet kan bruges af personer med dansk bopæl og danskere med adresse i udlandet med dansk pas.

Vandrerhjemskort til grupper

En gruppe (min. 10 pers.), der rejser i Danmark, behøver kun at anskaffe et Danhostel Fordelskort til gruppelederen. Resten af gruppen rejser på et gruppekort, som udstedes gratis på vandrehjemmet.
Ved grupperejser i udlandet anbefaler vi, at man undersøger direkte på vandrerhjemmet, hvilke krav der stilles til vandrerkort for grupper i det pågældende land.

Danhostel Firmakort

Firmaer kan bestille et gratis firmakort uden udløbsdato og få 10 % rabat på overnatninger hos Danhostel. Dette kort kan kun fås via Danhostel Danmark: Danhostel Firmakort
Kortet kan benyttes af alle firmaets ansatte.